miercuri, 25 noiembrie 2009

Isus va reveni


“Iata ca El vine pe nori.Si orice ochi Il va vedea; si cei ce L-au strapuns. Si toate semintiile pamantului se vor boci din pricina Lui! Da, Amin.”
Apocalipsa 1.7

La 20 iulie 1969, cand Neil Armstrong a pus piciorul pe Luna, 500 de milioane de oameni au trait cu el acest eveniment in fata televizoarelor. La 31 august 1997 a murit printesa Angliei , Diana , intr-un accident de masina. Cand a fost dusa pe ultimul drum , la 6 septembrie, in fata televizoarelor s-a estimate ca se aflau 2,5 miliarde de telespectatori din 200 de tari – aceasta insemna 40% din populatia lumii de atunci. S-a vorbit despre prima inmormantare globala din istoria omenirii.
Venirea lui Isus in toata puterea si gloria Sa va pune total in umbra orice eveniment care a avut loc pe acest pamant. Nu va fi nevoie de o transmisiune televizata, dar totusi toti oamenii Il vor vedea pe Isus. Aceasta zi mareata ar trebui sa fie pentru toti oamenii o zi a bucuriei, ca vine Imparatul Imparatilor. Textul biblic de astazi ne arata ca vor fi multi oameni, din toate generatiile , care vor fi ingroziti de aparitia lui Isus. Ei vor spune muntilor: “Cadeti peste noi si ascundeti-ne.” Atunci va fi cu siguranta prea tarziu ca cineva sa fie mantuit. Gandeste-te din care categorie de oameni vei face parte?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu