miercuri, 21 octombrie 2009

Wanted!!! ...strong personalities...


...in ziua de azi ca sa reusesti sa ajungi “undeva”, sa gasesti un job bun , sau sa fii bine-vazut de cei din climatul unde doresti sa te incadrezi , trebuie sa ai tupeu si sa fii descurcaret..ca sa nu mai vorbim despre detaliul estential – sa arati bine..
...daca ai una dintre aceste calitati , dar iti lipseste alta caracteristica ; ne pare rau -> Nu esti persoana potrivita pentru ceea ce cautam!
...in alta ordine de idei , poti sa ai toate calitatile necesare ; daca nu ai experienta , nu esti bun – sau poate esti binevenit, dar pentru practica.
De ce incearca tot mai multi tineri incearca sa impresioneze prin ceva iesit din comun –exceptional- reusind , de fapt , decat sa para ceea ce nu sunt..
...de ce?..ca sa fie acceptati...afiseaza o imagine aparent favorabila pentru a se putea integra usor in mediul “ideal” (in viziunea lor)

...prin urmare , daca esti indraznet si te prezinti asa cum vor “ei” , déjà sunt ocupate locurile de prea multe personaje de acest gen ; - daca nu te comporti cum vor ei , nu ai personalitate …-daca esti diferit ,nu critici si nu comentezi , nu raspunzi provocarilor absurde, ai iesit din tiparul celor care se cauta…

Advice:
...descopera o multime de lucruri despre tine (pe care inca nu le stiai sau poate nu le realizai) si in functie de acestea redefineste-ti telurile si modul in care trebuie sa actionezi ; …si nu uita! – in orice clipa sa fii TU!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu