vineri, 23 octombrie 2009

Free Feelings..always


In zilele noastre cel mai important este “sa te simti bine”. Daca oamenii nu sunt tratati asa cum vor , reactioneaza in functie de starea , dispozitia sau sentimentele lor… iar principiile si respectul au disparut de mai multa vreme din orizont..
...atitudinile lor te lasa fara cuvinte …-se cearta in autobuz pentru ca nu au loc unii de altii , se enerveaza daca intarzie trenul 20 de minute , se injura la semafor pentru ca “cei cu tupeu” se baga in fata (sa nu mai mentionam ca regulile de circulatie nu mai au nici o valabilitate – si daca primesc amenda?..mare lucru :)..cine sta sa o plateasca?)…nu mai au rabdare de nici o culoare…
...Totul se desfasoara intr-un mod alert…si daca nu esti rapid nu te incadrezi in peisaj:-|…pentru ce atata graba?

...Cei mai multi dintre tineri cauta distractie in cluburi , placeri fizice (ca sa nu mai vorbim despre vicii) si adultii cauta sa-si sporeasca situatia financiara pentru ca asa se simt ei impliniti; -daca mai detii si cateva proprietati / masini , chiar esti “cineva”...
...cand sunt deprimati sau se ivesc dificultati in programul lor ,isi dedica timpul intalnirilor cu prietenii sau se cufunda in cumparaturi pentru a uita de greutati , de parca “evitarea” a rezolvat vreodata probleme.
...Se intreaba cu totii incotro ne indreptam , dar nu fac nimic in privinta aceasta..si tot ei sunt revoltati..
...Ne preocupam prea mult de sentimentele noastre (stari), in loc sa ne concentram asupra a ceea ce este corect si drept…cautam fericirea unde nu ar trebui / unde nu o putem gasi , in loc sa ne incredem in Dumnezeu si sa Il includem in vietile noastre…sa Ii incredintam Lui grijile si planurile noastre…
...Lucrurile care par sa aduca satisfactie nici nu se pot compara cu prezenta Lui…care produce o bucurie inexplicabila..de nedescris..

“Dar Dumnezeu Isi arata dragostea fata de noi prin faptul ca, pe cand eram noi inca pacatosi , Hristos a murit pentru noi”
Romani 5:8


->…este necesar sa ne uitam la lucrurile care nu se vad…care au cu adevarat valoare..contrare celor care sunt trecatoare..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu