vineri, 25 decembrie 2009

La multi ani,Hristos!


Hristos a coborât din ceruri, pentru ca noi să-i ieşim întru întâmpinare prin trăirea virtuţilor care duc la desăvârşire. Să avem, aşadar, mereu în inimile noastre fiorul sfânt, trăit de magii care au mers să se închine Mântuitorului, aducând daruri Celui ce S-a făcut om, pentru ca noi să ne sfintim prin credinţa şi faptele noastre.

Purtând în inimi şi în cugete bucuria acestei Sfinte Sărbători, vă doresc tuturor să o celebrati cu pace, sănătate şi alese bucurii, potrivit Nasterii Pruncului Sfant. Să rugăm împreună pe Mântuitorul nostru Iisus Hristos, Domnul vieţii şi al păcii, să ne dăruiască toate cele ce ne sunt de folos, bucurându-ne de darul Sau intotdeauna!

Prin Întruparea sa, Fiul lui Dumnezeu ne-a descoperit valoarea şi frumuseţile vieţii. Mântuitorul a venit în lume pentru a da un sens nou existenţei omeneşti.

Deschideti usa si lasati Bucuria si Implinirea sa va intre in casa! Deschideti inimile si lasati nasterea Pruncului Sfant sa va intre in suflet! Deschideti larg bratele si imbratisarea voastra calda, vorba buna si gandul curat sa fie cel mai de pret cadou pentru cei dragi! Fie ca Iubirea, Intelepciunea, Increderea si Generozitatea sa va calauzeasca pasii in noul an! Craciun Fericit tuturor!

Iti multumim Iisus!LA MULTI ANI de ziua ta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu